Vegan Derneği Türkiye olarak geleneksel hale getirdiğimiz, veganlık konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Dünya Vegan Günü etkinliğimiz bu yıl 6 Kasım 2022 Pazar günü Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de gerçekleştiriliyor. Vegan olan, olmayan herkesin katılımına açık olan etkinliğimize ücretsiz kayıt yaptırarak katılabilirsiniz.

Her yıl 1 Kasım Dünya Vegan Günü ve 1-7 Kasım Dünya Vegan Haftası nedeniyle dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen farkındalık etkinliklerinin Türkiye ayağı; V-Label ana sponsorluğu, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel mekan sponsorluğu ve Vegan Derneği Türkiye (TVD) organizasyonu ile bu yıl 6 Kasım 2022 Pazar günü çeşitli aktivitelerle gerçekleşecek.

Veganlığın bilinirliğinin artırılması, desteklenmesi, doğru bilgiye birinci elden ulaşımın kolaylaştırılması ve farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen etkinlik, “Veganlığa Davet” konseptiyle özellikle vegan olmayanlara çağrıda bulunuyor ve bu konudaki önyargıları yıkmayı amaçlıyor.

Birbirinden farklı çeşitli konu ve konukların yanı sıra atölyeler, anketler, vegan ürün stantları ve tadım etkinliklerinin yer alacağı etkinlik bir gün sürecek. 6 Kasım Pazar 2022 günü 11.00’de başlayacak olan etkinlik saat 19.00’da sona erecek. Ürün sergileri ve tadım stantları ise gün boyu ziyaretçilerle buluşacak.

Yaş sınırı bulunmayan etkinlikte ayrıca çocuklar için hayvanlarla etkileşim atölyesi de olacak.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğimize bu bağlantıdan kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıt sonrası e-mail adresinize iletilecek davetiyenizdeki karekodu okutarak etkinliğe giriş sağlayabilirsiniz.

Önceki İçerikDopdolu bir İstanbul Vegfest’i daha geride bıraktık
Sonraki İçerikVegan Derneği’nden Dünya Vegan Günü etkinliği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.