Vegan Peynir üreten Follow Your Heart® firması, VeganEgg ™ adıyla Ekim ayı sonunda, piyasaya “vegan yumurta” çıkarmaya hazırlanıyor.

Vegan Yumurta nasıl bir ürün ve hangi amaçla kullanılacak?
Bu ürünün ana maddesi alg unu, içinde yardımcı ve destekleyici başka bitkisel malzemeler de var. Bugüne dek yaygın olarak kullanılan yumurtalı tariflerdeki fonksiyonu, yani malzemenin bağlayıcılığı, kabartıcılığı, tutuculuğu gibi yumurtanın fonksiyonel özelliklerinin yerini doldurmaya geliyor. Omlet yapmak da dahil.
VeganEgg ™, hiçbir hayvansal madde, GDO ve alerjen içermiyor. Ayrıca yüksek bir lif kaynağı. Beraberinde ise daha az kalori ve daha az yağ içeriyor.
Her paketi (112 gr), bir düzine yumurtaya eşdeğer. VeganEgg ™’in raf ömrü ise, üretim tarihinden itibaren 6 ay.
Üretici firma, sürdürülebilirlik ilkesinden hareketle, farklı vegan ürünler de ürettiği tesisinde, kurduğu güneş panelleriyle aynı zamanda kendi enerjisini de kendisi üretiyor.
Firmanın Başkanı ve CEO’su Bob Goldberg, yumurtanın yerine geçebilecek vegan yumurta alternatifi konusunda, yaklaşık on yıldır sürdürdükleri çalışmalarını tamamladıklarını ifade ediyor.
VeganEgg ™ başlangıçta Amazon.com üzerinden $ 6.99- $ 7.99 arası fiyatla online satışa sunulacak.

Kaynaklar:sproutedmag,followyoeuheartvgnegg

Önceki İçerikUzmana Sorun
Sonraki İçerikDünya Devleri Vegan Dünyaya Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.