Değerli festival ziyaretçilerimiz,

Yarın başlayacak ve 2 gün sürecek festivalimiz öncesi sizlere öncesinde birtakım hatırlatmalar yapmak istedik:

  1. Festivalimiz 08-09 Eylül 2018 tarihlerinde Sarıyer Bahçeköy’e bağlı LifePark’ta gerçekleştirilecektir. Festival alanına toplu taşıma olanakları mevcuttur. Lütfen ulaşım konusundaki bildirimlerimizi dikkatle takip ediniz.
  2. Festival kapı açılış saati Cumartesi 11.00’dir. Gece saat 00.00’a kadar programlarımız devam edecektir.
  3. Festival konseptimizin hassasiyeti gereği festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek kabul EDİLMEYECEKTİR.
  4. Alanda sadece vegan ürünler mevcuttur. Stantlar da dahil alanda vegan olmayan ürün bulunmayacaktır.
  5. Festival alanına, yanıcı, patlayıcı, delici alet sokulması yasaktır. Girişte, güvenlik dedektörleriyle üst araması yapılacaktır.
  6. Festival programı girişte ziyaretçilerimize dağıtılacaktır.
  7. Atölyelerin tamamı ücretsizdir, ancak kontenjanla sınırlıdır. Alanda atölye kayıtları için anons yapılacaktır. Atölye kayıtları TVD iletişim masasından yapılacaktır.
  8. İngilizce sunumlar için simultan tercümanımız bulunmaktadır.
  9. Kampta konaklamak isteyen ziyaretçilerimizim önceden web sitemiz üzerindeki kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.
  10. Kamp yalnızca kombine bilet sahiplerinin başvurularına açıktır ve ücretsizdir. Kamp alanında 24 saat güvenlik görevlisi bulundurulacaktır.
  11. Kamp alanımız, festival alanına 50 mt uzaklıkta, etrafı çevrili ağaçlık bir bölgedir. Bu bölgede şarj noktalarımız ve kamp tuvaletimiz de mevcuttur.
  12. Kamp ekipmanı ziyaretçiler tarafından getirilecektir, alanda çadır satış/kiralama hizmeti verilmemektedir.
  13. Kamp alanına girişler Cumartesi 12.00’de başlayacak ve konaklama süresi Pazartesi 12.00’ye kadar sürecektir. Kamp alanı kontenjanla sınırlıdır.
  14. Pazar sabahı kampta konaklama yapacak ziyaretçilerimiz için ücretsiz vegan sabah kahvaltısı verilecektir.
  15. Alanımızda 50 güvenlik görevlisi gece ve gündüz güvenliği sağlamak üzere görev başında olacaktır. Ancak yine de kaybolacak eşyalarınızın sorumluluğu festival organizasyonu tarafından kabul edilmemektedir. Lütfen değerli eşyalarınızı yanınızdan ayırmayınız.
  16. Festival ve kamp alanına hayvan dostlarımız da kabul edilecektir.
  17. Festival alanında 24 saat temizlik personeli bulunmasına rağmen, alanın temizliğine maksimum özeni, hem kendiniz hem de hayvan dostlarımız konusunda göstermenizi rica ederiz.
  18. Bilet satışlarımız Biletix üzerinden devam etmektedir. Ayrıca girişte de bilet satışımız olacaktır. Başka bir kanaldan bilet satışımız bulunmamaktadır.
  19. Festivalin 1.günü katılacaklar ve 2. Günü katılacaklar için girişte 2 ayrı renkte festival bilekliği takılacaktır. Kombine bilet sahipleri 2 ayrı renk festival bilekliği kullanacaktır. Festival bilekliğini yalnızca keserek çıkarmak mümkündür. Festival bilekliğiniz mutlaka kolunuzda olmalıdır.
  20. Çadırda konaklayanlar için ayrı bir kamp bilekliği hazırlanmıştır. Kamp bilekliği olmayanlar kamp alanına alınmayacaktır.
  21. Kamp alanına, kamp listesinde adı bulunmayan hiç kimse güvenlik amacıyla alınmayacaktır.
  22. Festival alanındaki park alanı, özel bir işletme tarafından hizmet vermektedir. Araçlarınızın ücretli olarak park alanına kabulü olmakla birlikte, otoparkın organizasyonumuz sorumluluğumuzda olmadığının bilinmesini isteriz.
Önceki İçerikNevşin Mengü Full Ironman’i Tamamlayan İlk Türk Vegan Kadın Sporcu Oldu!
Sonraki İçerikFaytona Binme, Vegan Ol: Kitlesel Büyükada Eylemi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.