New York’un meşhur meydanı Times Square’de, “McDonalds hayvan zulmünü destekliyor mu?” yazılı billboard yayına geçti.

 

Animal Equality örgütünün finanse ettiği billboard, hayvan endüstrisinde yapılan işkence ve zulümleri göstererek, tüketicileri McDonald’s’ı boykot etmeye çağırıyor. Billboard’da “Her yıl milyonlarca tavuk çiftliklerde acı içinde McDonald’s’ın menüsünde bir ürün olmak için büyütülüyor. Bu kuşlar o kadar fazla büyütülüyor ki, doğal olarak ayakları kendi ağırlıklarını destekleyemiyor.” Sözleri dönüyor.

KFC, Subway, Burger King gibi zincirler, kamuoyu baskısı sonucu hayvan refahı konusunda iyileştirme yapmaya söz vermişti. Fakat, dünyanın halen en büyük fast-food zinciri olan McDonald’s, Animal Equality’ye göre halen hayvanlara zulüm ve işkence politikalarına devam ediyor.

 

Hayvan istismarını yok etmenin tek yolu veganizmden geçiyor. McDonald’s’ın, vegan burgeri olan McVegan’ın sadece Finlandiya’da satışa sunulmasına rağmen tüketicilerin zulümsüz seçenek olan McVegan’a olan talebi başarı olarak kabul ediliyor ve vegan opsiyonların daha da artması tüketiciler tarafından etik nedenlerle talep ediliyor.

Önceki İçerikRapor: Balık Mezbahalarının ’i Çevresel Yasaları İhlal Ediyor
Sonraki İçerikOkyanusları Plastik Pipetler Değil Balıkçılık Yok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.