Facebook, 2016 yılından beri bitki bazlı yaşam grupları yürüttüğü ortaya çıktı. Yazılım mühendisi Phaedra Anestassia tarafından kurulan vegan yaşam grubu, daha sonra şirket tarafından da benimsenerek şirket içerisinde genişleyip, yöneticilerden de destek almış. Anestassia, şirket içerisinde sağlıklı ve vegan yaşam ile ilgilenen insanların arttığını ve merak ettiklerini görüp böyle bir atılım yapmaya karar vermiş.

Anestassia yaptığı açıklamada; “ Sağlık, devam ettirilebilir ve zulüm içermeyen yaşam biçimi etrafında bir topluluk kurmak istedim. Sonrasında konuşmacılardan, sağlıklı yaşam ile ilgili diyetisyenlere, iklim bilimcilerden, belgesel prodüktörlerine kadar farklı alanlardan insanı şirkete davet ederek insanlara yeni fikirler ve cesaret verdik. Hatta grubumuza katılanlara ücretsiz yemek kitapları, araştırma kitapları ve belgeseller gibi ufak hediyeler de veriyoruz.” dedi.

Elbette ki her şirket böyle imkanlara sahip değil, fakat ufak bir atılım çalıştığınız yerde vegan yaşama ilgisi olan herkesi etkileyecektir. Giyimden, yemeğe kadar birçok farklı konuda iş arkadaşlarınız ile bilgi alışverişi yapabilirsiniz.

Önceki İçerikDünya üzerinde 1.5 Milyardan Fazla İnek Yaşıyor
Sonraki İçerikBatı Avrupa’da Süt Satışları Düşüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.