Efsanevi eski Beatles üyesi ve hayvan hakları aktivisti Paul McCartney, konser organizatörleri kuliste hiçbir şekilde et yenmeyeceğine dair onay vermeden ve çalışacak ekip süreç boyunca vegan besleneceğini teyit etmeden konsere çıkmayacağını söyledi.

 

McCartney Etsiz Pazar Kampanyasında

Sör ünvanlı Paul McCartney 2 Aralık’ta Perth Gösteri Merkezi’ndeki konseri için kulise ve organizasyona vegan menü şartı koydu. McCartney, kendi ekibi dışında konser için çalışacak ekibin de tamamen vegan yemekler yemesini talep etti. Ekip çalışanlarından alınan bilgiye göre, gösteri merkezi etrafında hazırlıklar tamamlanana kadar tüm ekip üç hafta boyunca sadece vegan yemek yiyecek.

 

75 yaşındaki efsanevi şarkıcının vegan yemek isteği ilk değil. Daha önce de Illinois turunda, alanda sadece vegan yemeklerin olmasını talep etmişti. 2002 yılında ise kulisteki mobilyaların hiçbir şekilde hayvanlardan üretilmemiş olmasını şart koşmuştu.

 

Önceki İçerikİrlanda Sirklerde Vahşi Hayvan Kullanımını Yasakladı
Sonraki İçerik2007 Yılına Oranla 400 Milyon Daha Az Hayvan Katledildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.