Super Cow adlı filmde, süt ve et endüstrisince yıllarca sömürüye maruz bırakıldıktan sonra ölüme gönderilen Daisy adlı bir ineğin mezbahadan büyük bir umut ve çabayla kaçışı anlatılıyor.

Vegan müzisyen ve aktivist Moby’nin “Why Does My Heart Feel So Bad” adlı şarkısı eşliğinde bir ineğin direnişine, güneş ve toprakla ilk kez tanışmasına ve özgürlük için son şansına şahit olduğumuz kısa film, geçtiğimiz günlerde Santa Monica Film Festivali’nde “En İyi Kısa Film” ödülünü kazandı.

Yapımcılığını Last Chance for Animals’ın (LC4A), senaristliğini ve yönetmenliğini Dustin Brown’ın ve müziğini Moby’nin üstlendiği Super Cow’un, dolayısıyla insan zulmüne maruz bırakılan hayvanların sesini dünyaya yürek burkan, etkileyici bir animasyonla duyuran tüm ekibe ve Daisy’nin yaşam mücadelesini daha fazla kişiye ulaştırmak için filmin tamamını Instagram hesabımızdan paylaşmamıza izin veren LC4A’e teşekkürler.

Çünkü “Her ineğin bir hikayesi vardır. Bütün hayvanlar özgür yaşamak ister.” Senin, benim gibi.

Bu sesi duyuyorsanız, #vegan olmak onlar, kendiniz ve gezegen için yapabileceğiniz en iyi ve en kolay şey.

Önceki İçerik2022-2023 av karşıtı davalarda son durum
Sonraki İçerikBroş olarak kullanılan yabani hayvan başları neden kabul edilemez?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.