Türkiye’nin ilk ve en büyük hayvan kurtarma çiftliği Angels Farm Sanctuary, maddi imkansızlıklar nedeniyle kapanmanın eşiğinde.

İşkenceden, deneylerden, şiddetten, kurban kesiminden ve bakımsızlıktan kurtulmuş, sel ve orman yangını gibi felaketlerde hayatta kalmayı başarmış binlerce hayvanın yeniden hayata tutunmasını sağlayan çiftlik, düzenli bağış alamadığı takdirde yenilerine kucak açamayacak ve mevcut olanların bakım kalitesini sürdürmekte zorlanacak.

Sevgiyi, acıyı, korkuyu ve mutluluğu hissedebilen milyonlarca canlının öldürüldüğü bugün, yaşamak ve yaşatmak için çabalayanlara kulak verin.

Bağış yapmak için hâlâ geç değil. Olanaklarınız elverdiğince düzenli bağış yaparsanız, daha fazla hayvanın ömür boyu insan zulmünden uzak, güvenli bir ortamda yaşamasını sağlayabilir, tedavi, bakım ve yem masraflarına destek olarak çiftliğin ayakta kalmasına yardımcı olabilirsiniz.

Ayrıca sanatınız, uzmanlığınız, ustalığınız ve her türlü üretiminizle çiftliğin çalışmalarına devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Lütfen Instagram ve Twitter‘da Angels Farm Sanctuary’yi takip edin, yaşatmayı seçin.

Çiftliğin web sitesini bu bağlantıdan ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikVegan cheese production and sales banned in Turkey
Sonraki İçerik100 yaşındaki vegan sporcu dünya rekorları kırmaya devam edecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.