Vegvisits, pandemi sonrası birçok insanın daha fazla seyahat etmeye başladığı bir dönemde web sitesini yeniledi

Global seyahat ve konaklama platformu Vegvisits veganlar, vejetaryenler ve vegan yaşamı merak edenler için seyahat etmeyi kolaylaştırma hedefiyle tatil devi Airbnb’ye rakip oluyor. Uzun süredir vegan olan Linsey ve Nicholas Minnella tarafından kurulan şirket yeni web altyapısıyla önümüzdeki aylarda daha fazla genişlemeyi planlıyor.

Odanızı, evinizi listeleyin; evde hissedin

Pandemi sebebiyle seyahat kısıtlamalarının ardından yenilenen platform, vegan ve vegan yaşamı merak eden gezginleri bir araya getirme amacıyla dünyanın dört bir yanındaki ev sahiplerine sesleniyor ve odalarını veya evlerini web sitelerinde listelemeye davet ediyor.

Linsey ve Nicholas’ın yurtdışında yemek bulmakta zorluk çekmesi ve otellerde kalma konusunda “rahatsızlık hissetmeleri” üzerine 2016’da kurulan site, artık 80’den fazla ülkeyi kapsıyor.

“Epeydir yolda olduğumuz için ev kavramını unutmuştuk. Toplumsal, çevresel ve etik sorunlara karşı her geçen gün duyarlılığımız artarken tek bildiğimiz bizi anlayan, bizimle benzer yaşam tarzını paylaşan insanlarla bir arada olmak istediğimizdi.”

Vegvisits nasıl çalışıyor?

Ücretsiz konaklama platformunda halihazırda 1000’den fazla kayıt listeleniyor. Kalınan süre boyunca konukların “hayvan eti ve kokularına” maruz kalmamaları için ev sahiplerinin deniz canlıları dahil hiçbir hayvanın etini evlerinde bulundurmamaları şart koşuluyor.

Vegvisits aynı zamanda ziyaret edilen şehirdeki diğer veganlardan faydalı olabilecek tavsiyeler alma fırsatı da sunuyor. Hatta bazı ev sahipleri yoga eğitimi, yemek yapma ve beslenme danışmanlığı gibi farklı alanlarda ek hizmetler de sunabiliyor.

Vegvisits hakkında daha fazla bilgi almak, ilan açmak ve aramak için bu bağlantıdan siteyi ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak: Plantbased News

Kapak fotoğrafı: Veerasak Piyawatanakul/Pexels

Önceki İçerikFransız moda devi Kering hayvan kürkü kullanımına son veriyor
Sonraki İçerikAv katliamına karşı dava açtık, açılan davalara müdahillik başvurusu yaptık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.