Dünya şampiyonu vegan Massimo Brunaccioni tüm insanlar, hayvanlar ve sağlık için hayvan yemeye son verilmesi için çağrısında bulunuyor.

Geçtiğimiz Cumartesi New York’ta düzenlenen majör bir dünya vücut geliştirme yarışması olan WNBF (World Natural Bodybuilding Federation) şampiyonasında erkek fiziği kategorisinde en önemli değerlendirmede birinciliği kazanmasının ardından verdiği röportajda kendi veganlığının sebebi olarak hayvan hakları ve özgürlüğünü ifade eden Brunaccioni kendini etik-vegan olarak tanımlasa da iklim/çevre/sürdürülebilirlik ve sağlık için vegan olanları da desteklediğini ifade etti.

“Doğal vücut geliştirme” steroid ve büyüme hormonları içerebilen performans arttırıcı ilaçların kullanılmadan yapılan vücut geliştirme anlamına gelmesiyle bu sporda çok değerli bir yere sahip olarak görülmekte.

Vegan sporcunun şampiyonluk unvanını elde ettiği ve WNBF tarafından organize edilen söz konusu yarışmanın doğal vücut geliştirme dalında dünyanın en prestijlisi kabul edildiğini de belirtelim.

İşte etik-vegan Massimo Brunaccioni:

Yararlanılan kaynak:

https://www.plantbasednews.org/culture/vegan-wins-major-world-bodybuilding-championship

Önceki İçerikDünyanın en vegan şehirleri (2019 listesi)
Sonraki İçerikBinlerce hayvan Nepal’in ev sahipliği yaptığı “festivalde” öldürülecek (3-4 Aralık 2019)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.