Değerli takipçilerimiz,

Bizler, hayvan hak ve özgürlüğü alanında, misyonumuza etki eden toplam faydayla çizgisini belirleyen bir sivil toplum kuruluşuyuz.
Çalışma alanımızda yer alan ve hayvan hak ve özgürlüklerini yurt geneline yayma amacıyla düzenleyicisi olduğumuz VegFest etkinliklerimiz bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor.

VegFest’leri, bu fikre inanan ve bunu bir yaşam biçimi haline getirmiş hayvan hak ve özgürlükçülerinin yaşam tercihlerine saygı duyan paydaşlarla birlikte Türkiye’nin her yerinde gerçekleştirme hedefindeyiz.

Bu amaçla, Nisan 2017’de VegFest’i Didim Belediyesi ve Turizm Araştırmaları Derneği partnerliğinde ilk kez Didim’de organize etmiştik. 2016 ortasında başlayan festival hazırlıklarımızdan bu güne, “Vegan Dostu” olmak üzere yola çıkan bu kentimizin, etkinlik dışında hayvan hak ve özgürlüğü alanında somut adımlar atması beklentimiz halen sürüyor.

Yaşanan tüm bu süreç doğrultusunda, 2018 için aynı kentte festival partnerliğine gidemeyeceğimiz, ihtiyaç duyulan alanda desteğe hazır olduğumuz, 2017 Kasım ayında yerel yönetime bildirilmiş olup oluşan gereklilik üzerine sizlere de açıklamayı görev biliyoruz. TVD, Didim Vegfest organizasyonundan çekilmiştir.

TVD olarak bundan böyle devam edecek olan VegFest etkinliklerimizde, daha çok insana ulaşmak ve misyonumuzu yaygınlaştırmak üzere, başladığımız noktadan daha da ötesini hedefleyen paydaşlarla işbirliğine hazır olduğumuzu bildirir, güven ve desteğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz.

TVD – Vegan ve Vejetaryenler Derneği Yönetimi

Önceki İçerik“Forks Over Knives” Prodüktörü Yeni Bir Belgesel Çekiyor
Sonraki İçerikAlman Voleybol Takımı Vegan Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.