Rock yıldızı Bryan Adams, kişisel Instagram sayfasından 320 bin takipçisine yeni yıl mesajı olarak “Mutlu yeni yıllar 2018. Vegan ol” yazarak, takipçilerine hayvansal ürünlerden sakınmalarını istedi.

Happy new year 2018 ❤️ go vegan 🌱

Bryan Adams (@bryanadams)’in paylaştığı bir gönderi (Ara 31, 2017 at 1:37ös PST)

Bryan Adams, daha önce de Instagram üzerinden takipçilerine vegan diyetinin faydalarını mesaj olarak iletiyordu. Geçtiğimiz aralık ayının başında yazdığı mesajda “ 28 yaşındayken balık dahil bütün hayvansal ürünleri yemeyi bıraktım ve bir daha da geri dönmedim bundan. Bitkilerden ihtiyacınız olan bütün proteinleri alabilirsiniz.” Diye belirtmiş daha sonra da veganizmin global çapta yükselişinden yola çıkarak; “İnsanların daha fazla bitki bazlı diyete geçiyor olduğunu görmek çok güzel fakat hala almamız gerekençok yol var. Sağlığınızı korumak istiyorsanız ve gezegenimizi önemsiyorsanız vegan olun. Not: Eğer hayvansal ürün tüketiyorsanız, gerçek bir çevreci olamazsınız” şeklinde bitirmişti.

Önceki İçerikMen’s Fitness Dergisi Okurlarına Bitkisel Proteine Geçmelerini Tavsiye Ediyor
Sonraki İçerikYeni Vegan Belgeseli Et, Süt ve Deri Endüstrisi Arasındaki Bağı Gösteriyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.