Pek çok ilde binlerce can kaybına ve yıkıma sebep olan büyük depremler sebebiyle çok üzgünüz. Depremden etkilenen illerdeki insanlar ve hayvanlar için alanda destek veren, alana giden sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve veteriner klinikleri ile insanlara ve hayvanlara yardım ulaştırmak isteyen kişileri paylaşımlarımız altında buluşturmayı, birbirlerini bulmayı kolaylaştırmayı umuyoruz.

6 Şubat’ta gerçekleşen ve yıkıcı etkisi Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş dahil olmak üzere Türkiye’nin 10 ilinde hissedilen depremlerden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sevdiklerini ve yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyoruz. İnsanlar ve hayvanlar için depremin yarattığı fiziksel ve psikolojik tahribatı aşmak, bölgedeki ihtiyaçlar ve planlanan yardımlar için bilgi ve destek akışını sağlamak için Vegan Derneği olarak biz de elimizden gelen desteği vereceğiz.

Hazırladığımız ve önümüzdeki günlerde güncellemeye devam edeceğimiz bu bağlantıda yer alan Excel dosyasında denk geldiğimiz, etiketlendiğimiz veya bize ulaştırılan bilgileri kaynaklarıyla birlikte olabildiğince derlemeye çalıştık.

Bu dosyada veteriner klinikleri, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları çağrıları yer alıyor.

Aynı zamanda kaybolan, yaralanan veya alanda refakatsiz bulunan kedi, köpek ve diğer hayvanlar için de bilgileri eklemeye, güncellemeye devam edeceğiz.

Daha önce oluşturulan benzer excel dosyalarına aynı bilgileri girerek bilgiye herkesin kolaylıkla ulaşmasını sağlamaya da çalıştık. Farklı başlıklarda oluşturulan excel dosyalarına ise yine dosyada referans verdik.

Ağırlıklı olarak bölgedeki hayvanlar için çağrıda bulunan oluşumları açık yeşil ile işaretleyerek, bulmayı ve takibi ayrıca kolaylaştırmak istedik.

Depremde yaralanan, enkaz altında kalan insanlarla beraber hayvanların da arama kurtarma faaliyetlerinde geride bırakılmaması, imkanı olanların yemek ve su tedariki, ısınma ve tedavi sağlaması kritik önemde.

Önceki İçerikLinkedIn’in San Francisco ofisi yüzde 65 oranında bitki bazlı menüye geçti
Sonraki İçerik“Yaşam İçin Birlikteyiz” Dayanışma Kampanyası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.