Tıp doktorlarını, kronik hastalık ve iyileşmelerde beslenmenin önemi ile etkileyen Dr. T Colin Campbell için Nobel Ödülü’ne aday gösterilmesine dair imza kampanyası başlatıldı.

 

İmza kampanyasını, tıp doktorları arasında yenilikçi olarak tanınan kulak-burun-boğaz doktoru Dr. Jamie Koufman başlattı. Online olarak başlattığı kampanyanın gerekli ilgiyi görerek, Nobel komitesini etkileyebileceğini umuyor.

 

“The China Study” çalışması ile bilinen Dr. Campbell, insanlara bitkisel beslenme ile hastalıklardan korunabileceğini ve hatta iyileştirebileceğini göstermişti. Dr. Koufman da, Dr. Campbell’in çalışmalarından etkilenerek, hastalarına vegan beslenmeyi önermeye başlamış ve çok ciddi oranda hastalarında sağlık ilerlemesi kaydetmiş.

 

Dr. Campbell, “batı” beslenme tarzının diyabet, kalp hastalıkları ve kanser gibi kronik hastalıklarla olan bağlantısını kanıtlamıştı. Dr. Koufman, Nobel Ödülü’nün tıp alanında Dr. Campbell’a gitmesinin global çaptaki beslenme ve besin endüstrisinin, sağlık ile olan ilişkisini ayyuka çıkaracağını düşünüyor.

 

Dr. Campbell’ın Nobel adaylığına imza vermek için http://drcampbell4nobel.org/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikDiCaprio Vegan Süt Firmasına Yatırım Yaptı
Sonraki İçerikVegan Tenisçi Djokovic Wimbledon’da Zafere Ulaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.