Las Vegas, Ocak 2018’de veganizm adına büyük bir adım atarak, Las Vegan olacak! Las Vegas’a özel interaktif online vegan rehberi Vegans Baby’nin girişimleri sonucunda Las Vegas, Las Vegan’a dönüşmeye hazırlanıyor.

Vegans Baby kurucuları, Las Vegas’ın vegan yiyeceklere ve vegan yaşama daha fazla erişim sağlayabilmesi için böyle bir organizasyona giriştiklerini belirterek, bir veganın Las Vegas’a geldiğinde,herhangi bir otele girdiğinde, lezzetli ve kaliteli vegan yemeklerle karşılaşmalarını arzu ettiklerini belirtiyor.

 

Ocak ayı boyunca, Vegas, Baby’nin yardımlarının yanı sıra, birbirinden farklı vegan ürün üreticileri de Las Vegan’a sponsor olarak, burayı tamamen bir vegan cennetine çevirmeyi planlıyorlar. Ayrıca Las Vegan’a katılacak olan bütün firmalar, kazanacakları gelirin bir kısmını da Nevada Society for the Prevention of Cruelty to Animals’a bağışlayacaklar.

Önceki İçerikİngiltere’deki Sığır Eti Tüketimi 1970’lere Oranla Azaldı
Sonraki İçerikAmerika Diyabet Derneği Tip-2 Diyabet’e Karşı Vegan Diyeti Önerdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.