Vegan marka VEERAH, moda endüstrisini elme kabuklarından yapılan stil sahibi ayakkabı koleksiyonu ile kökten değiştiriyor.

 

New York merkezli vegan moda markası VEERAH, bu ay elma kabuklarından yapılan ayakkabı serisini tanıttı. VEERAH’nın koleksiyonu ileri dönüşümlü elma kabukları sayesinde geleneksel deriye oranla daha fazla esnek ve hava alabilir yapıyor. VEERAH’nın kurucusu Stacey Chang, VegNews’e verdiği röportajda, “ Sürdürülebilirliğe ek olarak materyallerin, her şeyin mümkün olabilidiği New York’un ruhunu yansıtmasını sevdiğini” belirtiyor. 12 yıldır vejetaryen olan Chang, ayakkabı modasında  zulümsüz seçenekler arayanlara ilham vermek için bu koleksiyonu yarattı. “Benim temel değerlerimle örtüşen bir koleksiyon yaratmak istedim” diye ekliyor Chang. Koleksiyona internet üzerinden sipariş vererek ulaşılıyor. VEERAH’nın diğer koleksiyonları ise, geri dönüştürülmüş pet şişelerden yapılan ayakkabılar ve mantar tıpadan yapılan aksesuarlar.

Önceki İçerikDomino’s Pizza Gelecek Sene Menülerine Vegan Peynir Ekleme Sözü Verdi
Sonraki İçerikEt Üretiminin Küresel Isınmaya Etkisi İklim Değişikliği Konferansında Tartışıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.