Türkiye’nin ilk Vegan Festivali, Didim Vegfest için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Didim Belediyesi bu süreçte vegan dostu belediye olma yolundaki diğer hazırlıklara da çoktan başladı bile. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri de “Vegan dostu işletmeler/Vegan menüler” uygulamalı mutfak çalışması.
Didim Belediyesi ve Türkiye Vegan ve Vejetaryenler Derneği (TVD) organizasyonu ile 29 Mart günü (bu Çarşamba) Didimli turizmciler, restoran ve cafe işletmecileri, turizm okulu öğrencileri ve halka açık bir atölye çalışması düzenleniyor.
Beslenme ve detoks uzmanı Gül Kaynak , TVD dış ilişkiler koordinatörü, vegan yemek yazarı Sevda Sarp ve Vegan mutfak aşçısı Emine Kılıç tarafından vegan beslenme, vegan mutfakta dikkat edilecek düzenlemeler ve tarifler üzerine anlatımların ve uygulamalı sunumların gerçekleştirileceği çalışma, ücretsiz ve herkese açık gerçekleşecek.
29 Mart Çarşamba günü Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezinde düzenlenecek 1 günlük eğitim ve atölye çalışması ardından katılımcılara vegan dostu işletme ve mutfak belgesi verilecek.
Katılım için 28.03.2017 Salı gününe kadar kayıt yapılması gerekiyor. Kayıt ve sorularınız için,
Didim Belediyesi Halkla İlişkiler Basın Departmanı
Tel:0534 358 18 20

Önceki İçerik2016’NIN VEGAN EN’LERİNİ SEÇİYORUZ!
Sonraki İçerikDidim VegFest’ten Arda Kalanlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.