eisTıbbi astrolog, global simyacı, kozmik mitolojist, durugörü uzmanı ve ABD Eski Başkanı Dwight D. Eisenhower’ın büyük torunu Laura Magdalene Eisenhower’e göre, gezegende ne yiyip ne içtiğimiz, gökyüzü varlıklarıyla temasa geçmek konusunda büyük bir etkiye sahip olabilir.
Eisenhower geçtiğimiz günlerde Munchies Vice News ile yaptığı bir röportajda, “Gökyüzü varlıklar”nın insanlardan farklı bir yapıda olmaları sebebiyle farklı algılayış biçimleriyle UFO’lar-uzaylılar, periler, elfler ya da ruhlar, hatta melekler bile olabileceğini söyledi.
Profesyonel durugörüye göre, insanların gıda ile ilişkisi, çevresine karşı olan ilişkilerini de etkiliyor.
Eisenhower bu noktada “duygusal, fiziksel ve zihinsel etkiler gibi birçok faktör olduğunu ve her seviyede bunlardan etkilenilebileceğini keşfettiğini belirterek bunun sadece beslenme sonrasıyla bitmediğini” belirtiyor.
Eisenhower’a göre uzaylı yaşam formlarına hassasiyeti etkileyen birçok faktör arasında, beslenme alışkanlıklarımız da bir faktör.
Vejetaryen ve vegan beslenmenin temizleyici ve enerji verici olduğunu ifade eden Eisenhower, bu beslenme şekli ile yüksek boyutlu varlıklarla ilgili daha yüksek kapasiteye sahip olunacağını çünkü vücudumuzun yerçekimine karşı daha hafif olacağını ifade ediyor.
“Eğer hayvan yiyorsanız, bu fiziksel olarak bedeninize daha ağır bir yoğunluk verir. Halbuki bitkisel beslendiğinizde hafiflersiniz ve bu tür varlıklarla iletişiminiz daha kolaylaşır.”
Eski Başkan Eisenhower’ın da 1953 yılında kozmik enerji konusunda uzaylılarla gizli bir anlaşma yaptığı rivayet edilmektedir. Torun Eisenhower’ın da aynı izden yürüdüğü düşünülüyor.

Önceki İçerikBarcelona, vejetaryen-vegan dostu şehir olacağını ilan etti!
Sonraki İçerikVegan-Vejetaryen Ürün Sertifikası “V-Label” Türkiye Pazarında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.