Tip 2 diyabetin ve olası komplikasyonların da çoğu kez yaşam tarzı değişikliği ile nasıl önlenebileceği veya tedavi edilebileceğini öğrenmek ister misiniz?

7-28 Kasım tarihleri arasında bütünsel bitkisel beslenme konusunu içeren ve Zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek 4 derslik “Food for Life” (Yaşam için Gıda) web seminer serisiyle, bu tür beslenmenin tip 2 diyabeti nasıl önleyebileceği, kontrol altında tutabileceği ve bazı durumlarda geri dönmesine nasıl yardımcı olabileceği paylaşılacak.

Physicians Committee for Responsible Medicine tarafından hazırlanmış dünyaca saygın bir beslenme eğitimi programı olan “Food for Life” müfredatının parçası olan bu seriye, Plant Based Health Professionals U.K de destek veriyor.

Kimlere yönelik?

Konu hakkında bilgilenmek isteyen herkesin kaydına açık olan web semineri, özellikle diyabetin önlenmesi ve tedavisi için bitki bazlı beslenmenin temellerini öğrenmek isteyen sağlık profesyonellerinin yanı sıra Türkiye’de veya yurtdışında bulunan ve şu anda tip 2 diyabet, prediyabet veya aile öyküsünden diyabet gelişimi için risk faktörleri bulunan Türkçe konuşan yetişkinlere yönelik.

Öğrencilere ücretsiz olan ve aynı anda Türkçe ve İngilizce olarak sunulacak program, Kayıtlı Diyetisyen ve Yaşam İçin Gıda Eğitmeni Didem Varol ve bitkisel bazlı beslenerek kendi sağlığını geliştiren Yaşam İçin Gıda Eğitmeni Canan Orhun tarafından sunulacak.

Bilimsel araştırmalarla desteklenen program içeriği ve kayıt ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için program pdf’sini içeren bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kapak fotoğrafı: Sharon Pittaway 

Önceki İçerikVegan Hollywood yıldızları bitki bazlı et markasına yatırım yaptı
Sonraki İçerik1 Kasım Dünya Vegan Günü’nde Ankara’dayız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.