Üç kez Oscar ödülü adaylığı bulunan ve “Joker” adlı filmde oynadığı “Joker” karakteriyle 4 Ekim’de sinema-severlerle buluşacak olan vegan oyuncu Joaquin Phoenix “ödün vermeyen vegan mesajı” yayma çabasıyla yeni başlatılan majör bir vegan kampanyaya destek verdi.

Hayvan adaleti örgütü BeFairBeVegan Kanada’nın Toronto şehri boyunca çeşitli biçimlerde sergilenecek olan yeni kampanyasını 8 hafta sürdürecek.

Joaquin Phoenix “Toronto Uluslararası Film Festivali”nde Oyunculuk Onur Ödülü almasından birkaç saat önce bu şehirdeki St. George aktarma istasyonunda kampanyanın görsel içerikleri önünde bulunarak medyanın ilgisini hayvan hakları ve veganlık mesajına çekmeyi başarmakta bir kez daha çok etkili oldu.

Phoenix 3 yaşından beri vegan ve BeFairBeVegan (Adil Ol, Vegan Ol) örgütünü 2016’daki kuruluşundan beri desteklemekte.

“Plant Based News”ın projeye verdiği destekle ilgili sorusuna Phoenix şunları dile getirdi: “Diğer hayvanlara yönelik türcü tavırlarımızı ele almakta BeFairBeVegan örgütü çekirdek benzerliklerimizin yüzeysel farklılıklarımızdan çok daha derin olduğunu dikkate almamız için bizi yüreklendirmekte. Şu an dünyanın bu mesajı duymaya olan ihtiyacı her zamankinden çok daha fazla.”

BeFairBeVegan’ın ana mesajı insan-olmayan hayvanların insanlar tarafından gıda, kumaş, eğlence, araştırma ve diğer sömürücü amaçlar uğruna kullanıldığı gerçeğine, bu sömürü düzeninin kabul edilemezliğine, diğer hayvanlarla olan derin benzerliklerimize ve onların içsel deneyimlerine odaklanıyor.

Örgüt her bir insan bireyinin tüm tüketim tercihlerinin bu sömürü düzeninin devam edip etmemesinde asıl belirleyici faktör olduğunu anımsatan kampanyalarıyla vegan etki yaratma anlamında çok önemli bir küresel rolü icra etmekte.

Yararlanılan kaynaklar:
https://befairbevegan.com/for-the-press/
https://befairbevegan.com/wp-content/uploads/2019/09/Toronto-Press-Release-09-10.jpg
https://www.plantbasednews.org/news/joaquin-phoenix-uncompromising-vegan-message

Önceki İçerikVeganlar İklim Grevlerine hazırlanıyor
Sonraki İçerikYokoluş İsyanı’nın Londra Moda Haftası’nda boykot çağrısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.