Türkiye’de doğal ve sağlıklı yaşam konusunda toplumsal bilincin oluşması ve tüketici alışkanlıklarının yerleşmesine öncülük eden NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 12-15 Aralık 2013, Perşembe-Pazar günleri arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde yirmiyedinci defa gerçekleşti. Festivalin radyo sponsoru olan Radyo Voyage, dört gün boyunca festivalde özel müzikleri ile festivale özel bir ambians kattı.
Derneğimiz bu yıl ilk kez festivaldeydi. Vegan ve Vejetaryen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği TVD standı, aynı zamanda bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen, kendini bu bilince yakın gören ziyaretçilerini de ağırladı. TVD, etkinlik alanında 4 gün boyunca hazırladığı çeşitli pankart ve broşürlerle fuarda farklı bir yer edindi. Son derece verimli geçen etkinlikte, bu alanda yapılması düşünülen geliştirici faaliyetler konusunda da ziyaretçilerle görüş alışverişinde bulunuldu.
TVD standından kareler:
ntfs7

ntfs5

ntfs4

ntfs3

ntfs2

ntfs1

Önceki İçerikMAHKUMLARA BİTKİSEL YEMEK HAKKI
Sonraki İçerik<!–:tr–>Amerika’da Vegan bir Sporcu: Gamze <!–:–>

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.