Daha önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi Birleşik Krallık’taki Pizza Hut’ın belirli bölgelerinde vegan peynir opsiyonu deneniyordu. Deneme süresinin bitmesinin ardından sevindirici haber Pizza Hut İletişim Müdürü Gareth Hopley tarafından onaylandı; artık Birleşik Krallık’taki 262 Pizza Hut restoranın tamamında vegan peynir opsiyonu olacak.

 

Pizza Hut’ın vegan peynir deneme süresinde PETA ve diğer vegan organizasyonlar, şirketin hayvansal ürün kullanılmamasına verilen özeni takdir edip, yakından takip etmişti. PETA sözcüsü, Pizza Hut’ın vegan peynir opsiyonu ile zulümsüz ve çevreye duyarlı ürünlerini eklemesi Pizza Hut’ı en rağbet görecek restoranlardan biri yapacağını belirtmişti.

 

Pizza Hut adına konuşan Hopley, vegan peynir opsiyonu deneme süresince aldıkları olumlu geribildirimin üzerine bütün Birleşik Krallık’taki menülerine vegan peynir opsiyonunu kalıcı olarak koyduklarını belirterek, bundan sonrası için de vegan alternatif arayan müşterileri restoranlarında görmek için can attıklarını ve de geri bildirimlerini beklediklerini söyledi.

 

Pizza Hut, vegan peynir opsiyonu için Violife markası ile çalışacak.

 

*Kaynak

 

Önceki İçerikVegan Dağcı Himalaya Zirvesi’nde Vegan Bayrağı Dalgalandırdı
Sonraki İçerikÇiftliğini Barınağa Çevirip Sebze Yetiştirmeye Başlayan Kanadalı Çiftçi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.