VEGANLAR 28 EKİM DÜNYA VEGAN GÜNÜ’NDE KALAMIŞ’TA

Her yıl Kasım ayı başında tüm dünyada çeşitli aktivitelerle organize edilen Dünya Vegan Günü, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel mekan sponsorluğunda bu yıl da yine Vegan ve Vejetaryenler Derneği (TVD) tarafından 28 Ekim’de düzenlenecek bir etkinlikle veganları bir araya getiriyor.

V-Label ana sponsorluğunda, TVD organizasyonuyla düzenlenecek etkinlik, bu yıl yoğun ilgi nedeniyle salon sayısını artırdı. 1 gün sürecek olan etkinlikte, tüm dünyada hızla büyüyen veganizmin temel dayanakları masaya yatırılacak. Vicdani ve etik temelli bakış açısıyla, türler arası şiddet ve ayrımcılığın yarattığı derin kutuplaşma, endüstriyel hayvancılık faaliyetlerinin küresel sonuçları ve insan sağlığı üzerine etkileri konusunda farkındalık amaçlanıyor.

TVD, ayrıca bu yıl ilk kez, endüstriyel hayvan çiftliklerinin görünmeyen yüzünü Sanal Gerçeklik Standı ile etkinlik alanına taşıyarak farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Etkinliğin konuuşmacıları arasında, Açık Radyo Kurucusu Ömer Madra, Koç Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr.Suat Erus, Nöroloji Uzmanı Dr.Timur Yılmaz ve fotoğrafçı Bennu Gerede yer alıyor. Geçtiğimiz yıl vegan dostu belediye olma yolunda ilk adımı atan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ise Nisan ayında ilçede gerçekleşen ve binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan Didim VegFest’in ardından ilçede yapılan çalışmaları ve düzenlemeleri paylaşmak üzere etkinlikte bir konuşma yapacak.

Konuşmaların ardından etkinlik alanında çeşitli firmaların katılımı ile vegan ürünlerin sergilendiği bir fuar alanı ziyaretçileri bekliyor. Etkinlikte ayrıca, resim sergisi, kokteyl, atölyeler, ürün lansmanları ve vegan grup Nirvan Bilirmul konseri ziyaretçilerle buluşacak.

Saat 11.00’de başlayacak etkinlik 20.00’de konser programı ile sona erecek.

Ücretsiz olan etkinliğe yalnızca davetiye ile giriş kabul ediliyor.

Tarih: 28.10.2017 Cumartesi 11.00-20.00

Yer: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel

Organizasyon: TVD – www.tvd.org.tr

  • Etkinlik davetiyeleri tükenmiştir.

 

Önceki İçerikGreat Interest in the Didim VegFest 2017!
Sonraki İçerikDomino’s Pizza Gelecek Sene Menülerine Vegan Peynir Ekleme Sözü Verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.