Bu günlerde sosyal mesafeye özen göstererek Covid-19 pandemik salgınını frenlemeyi hedefleyen işletmeler çoğunlukla kapılarını kapattılar. Bazı işletmeler ise kısıtlı saatlerde faaliyet göstermek veya sadece al-götür veya paket servis ile takipçilerine yemek veya ürün ulaştırmayı tercih etmekteler.

Zaten zor ekonomik koşullarda çalışmalarını yürüten bu firmaların daha ne kadar devam edeceğini öngöremediğimiz bu özel durum dolayısıyla biriken masraflar ve işletme bedelleri sonucunda kapılarını temelli kapatmamaları adına destek vermeye özen göstermemiz gerekmektedir. Bu doğrultuda Türkiye’deki vegan işletmelerin güncel faaliyet durumlarını görebilmeniz adına aşağıdaki tabloyu hazırladık.

Haberin yayınlama anında güncel olan listemizde işletmelerin sosyal medyadaki paylaşımları esas alınmıştır. Faaliyetlerine devam eden veya paket servis ve al-götür şeklinde devam etme kararı alan işletmelere çevrimiçi veya temassız ödeme yapmanız, nakit para değiş tokuşu yapmamanız, asgari etkileşimde bulunmanız ve bu etkileşim öncesi ve sonrasında gerekli hijyenik önlemleri almaya özen göstermenizi önemle rica ederiz.

En kısa sürede bu sosyal mesafe dönemi atlatmamız ve listedeki kapalı işletmelerin tekrar kapılarını açtıklarını görme dileklerimizle sizlere güvenli, sağlıklı günler dileriz.

Önceki İçerikAlaska Havayolları Kırk Sene Sonra Zulme Desteği Bırakacağını Açıkladı
Sonraki İçerikYağma Yok! Prof. Dr. Orhan Kural’dan Korona Virüsüne Adil Bir Yaklaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.