2020 senesi vegan başladı! Vegan oyuncu ve yönetmen Joaquin Phoenix’in Altın Küre Ödülleri ve Screen Actors Guild Ödüllerinde “Joker” filmindeki rölü için üst üste ödüller almasının hemen ardından bu sefer dün ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde Staples Center’da 62.si gerçekleşen Grammy Ödül Töreninde 18 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Billie Eilish 5 dalda Grammy kazandı. “Bad Guy” şarkısı için En İyi Yeni Sanatçı, En İyi Şarkı ve En İyi Kayıt Grammy Ödüllerini kazanan Eilish, “When We All Fall Asleep Where Do We Go?” için ise Yılın Albümü ve En İyi Pop Vokal Albümü ödüllerini aldı. Eilish 1981 senesinde en büyük 4 ödülü bir arada alan Christopher Cross’tan sonra ilk şarkıcı olurken, 1991 senesinde Mariah Carey’den bu yana da En İyi Yeni Sanatçı ödülünü kazanan en genç şarkıcı olarak kayıtlara geçti.

Vejetaryen yetiştirilen ve 5 sene önce vegan olduğunu belirten Eilish veganlık ve hayvan özgürlüğü konusunda sık sık paylaşımlarda bulunarak hayranlarını ve takipçilerini vegan olmaya davet ediyor. En son kendisi gibi çok sayıda takipçiye sahip vegan oyuncu Woody Harrelson ile birlikte viral bir videoda yer alan genç şarkıcı ve söz yazarı, Joaquin Phoenix’in aksine podyumdaki konuşmasında veganlık ve endüstriyel hayvancılığa yer vermedi.

Önceki İçerikBİLİM İNSANLARI BİTKİ BAZLI B12 VİTAMİNİ KEŞFEDİLDİĞİNİ BELİRTİYOR!
Sonraki İçerikHollywood Doğru Yolda: Oskarlara Vegan Menü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.