İnternet üzerinden izlenebilen “With My Own Eyes” (“Kendi Gözlerimle”) adlı 8 dakikalık belgesel filmde hayvanların sömürüldükleri çiftliklerde yaşadığı dehşet verici hayat ifşa edilmekte. Sürekli olarak sıkışık ortamlarda yaşayan ve bu yüzden kendi bebeklerini bile ezen anne domuzlar da dahil olmak üzere dayanılmaz acılar…

Hayvanların insanlar tarafından tüketilmesini durdurmaya çağrıda bulunmak amacıyla bu farkındalık aktivizmini gerçekleştirdiğini söyleyen Rooney Mara söz konusu görüntülerin vegan olmaya önemli bir katkı sağlayabileceğine inanıyor.

Gizli çekimler için Animal Equality adlı örgütle birlikte hareket eden vegan oyuncu hayvanların kafeslerde hayal edebileceğimizin çok ötesinde aşırı bir strese ve acıya maruz kaldıklarını ve bu sebeple hayvan çiftliklerinin içerisinde olup bitenleri kendi gözleriyle görmeyi seçtiğini ifade etmekte.

“Etleri” için öldürülecekleri güne kadar hareket etmekte bile zorlandıkları çok dar kafeslerde aşırı kilo almaları sağlanarak ve bu yüzden sürekli olarak sağlık sorunlarından acı çekerek yaşayan bu hayvanların gözlerinin içine bakmanın bu sömürü ve eziyetin kabul edilemezliğine karşı kalıcı bir idrak ve duruş sahibi olmak yönünde insanda derin etkiler bırakabileceğini belirten Rooney Maya “Onların gözlerinin içine bakın!” diyor ve veganlık çağrısını yineliyor.

Yararlanılan kaynak:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7761215/Actress-Rooney-Mara-tells-awful-devastating-conditions-inside-British-animal-farms.html

Önceki İçerikUnilever vegan ve sürdürülebilir ürünler geliştirmek için inovasyon merkezi kurdu: Hive
Sonraki İçerikMegan Fox çocuklarını vegan bir okula gönderiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.