Vegan oyuncu, New York Times Meydanı’ndaki büyük bir reklam panosunda görünerek PETA hayvan hakları örgütünün yeni kampanyasına destek verdi.

Türcülük karşıtı bu kampanyada Phoenix’in yüzü bir horozla birlikte yer alırken reklam panosu şu sloganla tamamlanmakta: “Hepimiz Hayvanız. Türcülüğe son ver. Vegan yaşa.”

Üç yaşından beri vegan olan Phoenix “Dünyaya başka bir hayvanın gözleriyle baktığımızda ‘içimizde hepimizin aynı olduğunu’ ve hepimizin acı çekmekten özgür olarak yaşamayı hak ettiğimizi görüyoruz” diyor.

PETA eşitlik ve empati mesajını veganlık için öne çıkardığı bu reklam panosunda hayvanların gözünden bakma temasını Phoenix’in yüzüyle bir horozun yüzünü (ve gözünü) birleştiren çok çarpıcı bir görselle veganlık adına etkili olabilecek bir tasarım yaratmayı başarmış.

Phoenix’in kampanyası her gün meydandan geçen 300.000’den fazla ziyaretçiyi türcülüğün yanlışlığı üzerine düşünmeye ve böylece vegan yaşamaya davet edecek.

Yararlanılan kaynak: https://www.plantbasednews.org/news/joaquin-phoenix-anti-speciesism-bilboard-times-square

Önceki İçerik“Dünya Süt ve Süt Ürünleri Zirvesi”ni kınıyoruz!
Sonraki İçerikYılmaz Özdil’in atlı faytonları savunan yazısına eleştirel yanıtımız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.