Aktör ve aktivist Leonardo DiCaprio, bitkisel bazlı süt firmassı olan Califia Farms’a yatırım yaptı.

 

DiCaprio, Karlie Kloss, Tyler Hubbard ve Brian Kelley’den sonra Hollywood’da vegan süte yatırım yapan son isim oldu. Califia Farms’a 50 milyon dolarlık yatırım yapan DiCaprio, şirketin üretim ve araştırma kısmında büyük hareketlilik yarattı. Şirket, aldığı yatırım ile çok kısa sürede vegan sütlerinin yanında yeni probiyotik vegan yoğurt içeceğini de tüketiciye sunabileceğini belirtti.

 

Bu aslında DiCaprio’nun ilk yatırımı değil. Geçen sene Beyond Meat’e ve vegan abur cubur markası Hippeas’e de yatırım yapmıştı.

 

DiCaprio’nun veganizm ve çevresel bilinç konusunda lafını esirgemediğini ve maddi ve manevi desteğini esirgemediği biliniyor.

 

Finansal olarak, vegan pazarına yatırım yapmak yatırımcılar için de oldukça kar elde edilen bir Pazar haline geldi. 4 sene içerisinde vegan ürünlerin sayısı %67 oranında artarken, global çapta veganizmi benimseyen insanların sayısı da gün geçtikçe artmakta.

Önceki İçerikStarbucks Plastik Kirliliğine Karşı Pipet Kullanımını Kaldırıyor
Sonraki İçerikDr. T. Colin Campbell’in Nobel Adaylığı İçin İmza Kampanyası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.