Fotoğraf: @CASanctuary

 

Catskill Hayvan Barınağı tarafından New York’un ünlü Times Meydanı’nda devasa bir vegan reklamı verildi bu hafta. Özellikle yılbaşı sezonunda normalden daha fazla et tüketimi olduğu için, kampanyanın tarihi oldukça önem arz ediyor.

 

Catskill Hayvan Barınağı, kurulduğu 2001 yılından bu yana 4 bin çiftlik hayvanını mezbahaya gitmekten kurtarıp hepsine ev sahipliği yapıyor. New York şehrine 2 saatlik uzaklıkta olan bu barınak Times Meydanı’ndaki reklam afişlerinde, et endüstrisinden kurtarılıp barınakta konaklayan Amelia isminde bir domuzu, Tula isminde bir keçiyi ve Bernard ismindeki danayı reklam yüzü olarak kullandı.

 

Barınak kurucusu Kathy Stevens yaptığı açıklamada, yemek olarak görülen hayvanların, evcil hayvanlardan hiçbir farkının olmadığını, hepimizin rahatlık, güvenlik, arkadaşlık ve sevgi istediğini, tek istediklerinin acıdan ve zulümden uzak durmak olduğunu, ve bütün hayvanların aynıu olduğunu anladıklarında, birini severken ötekini yemenin zorlaşacağını belirtti.

 

Barınak, New York halkından reklam panoları önünde “selfie” çektirip sosyal medyada #ineedyoutoo (sana da ihtiyacım var)  yayınlamalarını istiyor.

 

*Kaynak
Önceki İçerikBrezilya’dan Türkiye’ye Ölüme Yolculuk
Sonraki İçerikFransız Bakan Zulmü Azaltmak için Okullarda Etsiz Yemekler İstiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.