Dün İngiltere’de meydana gelen otoyol kazasında 640 adet hindi taşıyan yük arabası devrildi.

 

Worcestershire yakınlarında meydana gelen kaza sonrasında, yük kısmında bulunan 640 hindi ilk defa güneşi görme fırsatına erişti. Kaza sonrası bölgedeki ambulans, itfaiye ve kurtarma servisleri olay yerine sevk edildi.

Fotoğraf: @WorcsTravel

Kaza sosyal medyada duyurulduktan sonra çok fazla vegan aktivist, hindileri kurtarmak ve de özgürlüklerine geri döndürmek için çağrı yaptı. Ayrtonnn kullanıcı adlı bir vegan aktivist, Droitwich yolunda çok sayıda hindi olduğunu ve yük vagonlarının devrildiğini belirtti. Hindilerin akıbeti halen bilinmiyor.

 

Humane Society International‘dan  Harriet Barcylay; “ Romörk kazası ile büyük ihtimalle bu kuşlar ilk defa güneşi görüp, tüylerinde rüzgarı hissetti çünkü yılbaşı için yaklaşık olarak 10 milyon hindi sadece iç mekanda yetiştirilip, kesimhaneye gidiyor. Büyük olasılıkla hindiler yılbaşı için kesimhaneye gidiyordu; kaza sonrası hindiler için endişe duyanlar bu yılbaşı hindileri tabaklarından uzak tutmaya çağırıyorum.” diyerek bir açıklama yaptı.

 

*Kaynak
Önceki İçerikAvustralyalı Havayolu Şirketi Menülerine Vegan Opsiyonu Ekliyor
Sonraki İçerikTimes Meydanı’nda Vegan Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.