Avustralyalı ekonomik havayolu şirketi Jetstar uzun mesafeli uluslararası yolculuklarına artan talepten dolayı vegan opsiyonu eklemeye başladı. Vegan opsiyonu 1 Şubat 2018’de ise bütün uçuşlarında mevcut olacak.

 

Bitki bazlı menü içeriğinde şimdilik falafel ve erişte olacak. Jetstar menü içeriği için PETA ile ortak çalıştı.

 

PETA’dan Emily Rice; zulümsüz opsiyon istekleri daha önce olmadığı kadar fazla ve Jetstar gibi müşterilerini dinleyip onların isteklerini yerine getiren ileri görüşlü firmalar gelecekte de uçmaya devam edecek diye belirtti.

 

Jetstar Havayolları’ndan Catriona Larrit ise müşterilerinden aldıkları geri dönüşün en çok uzun süreli uçuşlardaki vegan dostu yiyeceklerin bulunma sıkıntısı olduğunu söyledi. Ayrıca, Yeni Zelanda ve Avustralya’nın vegan kelimesini diğer bütün ülkelerden daha çok Google üzerinde aradığını belirterek yerel müşterilerinin bu isteğine kayıtsız kalamayacaklarını belirtti.

 

Ekonomi sınıfı bir havayolu şirketi olduğu için Jetstar’daki vegan menü opsiyonu, diğer yemek opsiyonları gibi ekstra ücrete tabi olacak.

*Kaynak
Önceki İçerikBarselona At Arabalarını Yasakladı
Sonraki İçerikOtoyol Kazası Sayesinde 640 Hindi İlk Defa Güneşi Gördü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.