Uluslararası Pizza restoran zinciri Domino’s Pizza, tüketici geri dönüşlerindeki yoğun zulümsüz seçenekler talep etmesi sonrası  Avustralya’daki şubelerinde vegan peynir sunmaya başlayacak.

 

Uluslararası pizza restoran zinciri Domino’s Pizza’nın Avustralya şubesi gelecek yıl menülerine vegan peynir koyacaklarını bu hafta onayladı. Bu ayın başında, pizza şirketi Facebook’taki bir milyon takipçisine vegan peynir isteyip istemediğini sordu. Devamındaki gönderilerinde Avustralya Domino’s Pizza yetkilileri vegan peynir hakkındaki yoğun talep karşısında şaşkın olduklarını belirtti.

 

“Katılıma ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sizi net ve keskin şekilde duyduk. Çok ilginç bir 2018 olacak, bizi takip etmeye devam edin.” Pizza zinciri ayrıca Facebook’ta vegan milkshake gibi başka opsiyonlar hakkında da olumlu bir tutum sergiledi. “Bize ulaşan Facebook takipçilerimiz sayesinde menülerimizde vegan peynir opsiyonu görmek isteyen bu kadar fazla tutkulu pizza sevenleri görmek bize çok yardımcı oldu, Kesinlikle çok fazla geri dönüş aldık ve bunları ürün geliştirme ekibimize ilettik.” Rakip firma olan Pizza Hut ise, Birleşik Krallık’taki beş şubesinde vegan peynir talebini test ediyor.

Önceki İçerikDünya Vegan Günü 28 Ekim’de Kalamış’ta!
Sonraki İçerikElmadan Yapılan Dünyanın ilk Vegan Ayakkabı Serisi İlk Kez Görücüye Çıkıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.